Janu Duo

Janu Duo met percussionist en etnische instrumenten

janu-duo1

Dit bruisende duo (Janu en Peter Van Woensel) is een veelgevraagde formule voor concerten en bedrijfsfeesten. Een verfrissende combinatie van etnische instrumenten, percussie en de wondermooie klanken van verschillende harpen.  Alles wordt via een eigen professionele PA-installatie versterkt.  Deze formule is uiteraard ook geschikt voor diners, recepties, productlanceringen, …


World Tour: de show van Janu Duo

DSC_4820

In deze show staat het virtuoze harpspel van Janu centraal. Janu wordt bijgestaan door haar vaste begeleider Peter Van Woensel, een muzikale duizendpoot, die een eigen invulling geeft aan het begrip ‘percussie’. Ontdek deze unieke wereldreis!

 

Paint it Harp: de kunstige show van Janu Duo

paint2

Janu Duo bracht een cd uit met eigen composities en thema’s rond meesterwerken van bekende schilders uit de hele wereld. Tijdloze schilderijen inspireerden het duo tot het creëren van tijdloze muziek. Het concept van de show is een muzikale vernissage waarbij de toeschouwers verwend worden met visuele en auditieve kunst. Statische schilderijen worden wervelende melodieën door Janu’s harpklanken.


Kerst & Eindejaarsshow: de sfeervolle show van Janu Duo

janu_wijnegem

Janu en Peter Peter Van Woensel brachten een cd uit met 16 kerstliederen Voor de eindejaarsperiode zorgen deze Kerstmelodieën voor een betoverende show met sfeervolle muziek op een geheel eigen wijze gebracht.


Janu Duo mobielact

janu_duo_1